Η εταιρία Ηλεκτρο-λύσεις δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών από το 1995. Ο ηλεκτρολόγος μας αναλαμβάνει ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε κατοικίες και καταστήματα και είναι άμεσα κοντά σας σε οποιαδήποτε ηλεκτρολογική βλάβη.

Αναλαμβάνουμε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις από την εκπόνηση της μελέτης έως και το τελικό στάδιο της υλοποίησης σε προσιτές τιμές και σταθερά χρονοδιαγράμματα και με τον ηλεκτρολόγο πάντα διπλά σας.

Βρισκόμαστε άμεσα κοντά σας σε όλη τη Θεσσαλονίκη για να ελέγξουμε και να επιδιορθώσουμε τυχόν ηλεκτρολογικές βλάβες που αντιμετωπίζετε ή να σας προτείνουμε μία συμφέρουσα οικονομική λύση για εξοικονόμηση ενέργειας.

Σαν στόχο έχουμε να πραγματοποιούμε με υπευθυνότητα λειτουργικές και ασφαλείς ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις με υλικά άριστης ποιότητας, σύμφωνα με τον κανονισμό του ΕΛΟΤ HD 384. Οι μελέτες εργονομικού φωτισμού που αναλαμβάνουμε εξασφαλίζουν τη σωστή διαχείριση στην κατανάλωση ενέργειας με στόχο την οικονομική και αποδοτική λειτουργία της κατοικίας ή του καταστήματος.

Περίοδος Λειτουργίας: Ιανουάριος - Δεκέμβριος όλο το 24ωρο

  1. Άμεση εξυπηρέτηση
  2. Προσιτές τιμές
  3. Δωρεάν μελέτη
Copyright © 2017 --- ilektrologos-thess.gr --- Στέλιος: 6979 954374